Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Συνάντηση Π.Χαικάλη και προέδρου της Πανελλήνιας Συντονιστικής Συλλόγων ΟΑΕΕ





Την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 ο  Κωνσταντίνος Φούντης  Πρόεδρος της Πανελλήνιας Συντονιστικης των Συλλόγων των Ασφαλισμένων και Ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ , η Γραμματέας του Συλλόγου Ασφαλισμένων Ανασφάλιστων ΟΑΕΕ Αττικής Λένα Μανθοπουλου και ο Γιαννης Μανιατης μέλος του συλλόγου Αττικης, συναντήθηκαν με τον βουλευτή  των ΑΝΕΛ Παύλο Χαικαλη .

Ενημέρωσαν και συζήτησαν τα πανελληνία αιτήματα των συλλόγων , ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου για τις ληξιπροθεσμες όφειλες στον ΟΑΕΕ.

Ο κ. Χαικάλης κατανόησε το λογικό , νόμιμο και ηθικό των αιτημάτων των συλλόγων και υποσχέθηκε να καταθέσει τροπολογία συμπληρωματική στο νομοσχέδιο για να διορθωθούν ορισμένες δυσλειτουργιες που ταλαιπωρούν τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ.

Επίσης υποσχέθηκε να είναι συμπαραστατης στα δίκαια αιτήματα μας

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.
    Τα ταμεία είναι άδεια. Το φθινόπωρο, ίσως και απο τον Ιούλιο Αύγουστο τα έσοδα των ταμείων θα είναι μισά. Βγάλτε το συμπέρασμα από τώρα τι θα συμβεί.
    Όχι στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ 500 € το μήνα. Διαγραφή όλων των οφειλών ΤΩΡΑ.
    80 € εισφορά το μήνα σε όλη την επικράτεια σε όλες τις επιχειρήσεις, υποχρεωτική και συνδεδεμένη με την ΔΟΥ.
    Χιλιάδες συνταξιούχοι του ΟΓΑ και ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, διατηρούν κατάστημα, χωρίς να εισφέρουν στο ασφαλιστικό ταμείο των επαγγελματιών, κλέβοντας θέσεις εργασίας από νέους άνεργους, οι οποίοι θέλουν να δραστηριοποιηθούν.
    , Άνοιγμα 200.000 νέων επιχειρήσεων, 500.000 νέες θέσεις εργασίας. 50 δις € αναλήψεις έγιναν, και δεν αποφασίζει κανένας για άνοιγμα νέων επιχειρήσεων, λόγω παράνομης χρέωσης 500 € εισφορά ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ. (Σύνταξη ανάλογη των εισφορών).
    ΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ 1,5 δις, και 500.000 θέσεις εργασίας, = πολλαπλάσια ισοδύναμα.
    ΔΗΛΑΔΗ:
    900.000 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, επί 80 € το μήνα, επί 12 μήνες, ισούται με τα σημερινά έσοδα του ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ, απαλλάσσοντας 500.000 επαγγελματίες υπερχρεωμένους, ανασφάλιστους από πτώχευση και λουκέτο.
    Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εθνική σύνταξη, ( αναλογικά αυξημένη ανάλογα με τις εισφορές για τους παλαιότερους.
    Τα άνεργα παιδιά δεν τολμούν να ανοίξουν καμία επιχείρηση με 500 € ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ. Έτσι πως θα πέσουν χρήματα στην αγορά;
    Με 80 € το μήνα, θα ανοίξουν 200.000 νέες επιχειρήσεις στην διετία ,αλλά και δεν θα βάλουν λουκέτο 200.000 υπάρχουσες
    Στην Αγγλία, μέχρι 6.000 εισόδημα το χρόνο, έχει μηδέν ασφαλιστικές εισφορές ο επαγγελματίας.
    Ο ΦΠΑ είναι για κοινωνικές παροχές, όχι για υπεράριθμους διορισμούς στο δημόσιο.
    Οι περισσότεροι πολίτες λένε όχι στην πολιτική. Αυτό ήθελαν (και το κατάφεραν), για να αποφασίζουν οι διορισμένοι για όλους του υπόλοιπους Έλληνες και Ελληνίδες φορολογούμενους πολίτες.
    Από την ΕΣΕΕ, ΓΕΣΕΒΕ και Επιμελητήρια ελάχιστη ως μηδενική αντίδραση.
    Μνημείο πεσόντων ΕΛΕΥΘΈΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ προτείνει το κόμμα μας και θα γίνει πράξη. Σήμερα, στα σχόλια των αναγνωστών στο διαδίκτυο ονομάζεται γενοκτονία του ιδιωτικού τομέα. Αυτή είναι η κοινωνική διαπίστωση και δεν δέχεται αμφισβήτηση.
    Το πρώτο βήμα για δικαίωση έγινε. Σταματάνε οριστικά όλες οι διώξεις για ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ, ΕΤΤΑ
    ΚΟΜΜΑ:ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
    Περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα
    http://www.tasiopoulospanagiotis.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανείς από εμάς δεν επέμενε να μάθει ποτέ τούς υπαίτιους της καταλήστευσης των ταμείων καθώς και τούς μηχανισμούς της σκλαβοποίησής μας . (πχ το Δ.Σ του ΤΕΒΕ προτείνει τα άρθρα του νόμου στον κάθε υπουργό αυτός υπογράφει και γίνεσαι αυτομάτως σκλάβος με υπουργική απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή